Over ons

Ontstaan

NordicPrint.nl is ontstaan uit een voorliefde voor Scandinavisch interieur en design. Wij geloven erin dat je met mooie strakke Scandinavische posters eenvoudig je interieur een vorm kunt geven. Bij NordicPrint.nl vind je een ruim assortiment aan zwart-wit posters, kinderkamer posters, posters met tekst en scandinavische posters. En dat tegen een prijs waarvoor je rustig nog eens kunt wisselen!

 

Onze producten

De posters van NordicPrint.nl worden gedrukt op 250 gram houtvrij gesatineerd mc. Dit is een prachtige, glanzende materiaalsoort. Deze gestreken papiersoort heeft een gladde structuur en is uitermate geschikte voor het printen van posters. Dit geeft de poster een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat deze tot zijn recht komt in een lijst.

 

Service

Wij vinden het belangrijk dat jij blij bent met je poster. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over de kwaliteit van onze posters horen wij dat graag. Voel je vrij om een berichtje te sturen naar info@nordicprint.nl dan gaan we kijken naar een passende oplossing.

 

Joris Kroes

Eigenaar