Meestgestelde vragen

De levertijd voor onze posters is 5 werkdagen. In veel gevallen zal deze eerder geleverd worden. Zie hiervoor ook “Bestelling volgen (Track & Trace)”

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt deze verwerkt in ons systeem. Zodra de poster klaar staat voor verzenden ontvangt u van ons een Track & Trace code van PostNL. Met deze code kunt u de bestelling volgen op de website van PostNL. Dit zal naar verwachten op de 3e werkdag na de bestelling zijn.

U heeft bij ons 14 dagen bedenktijd. Wij vinden het belangrijk dat u blij bent met uw poster. Mocht u niet tevreden zijn over uw poster kunt u deze terugzenden. De kosten voor terugzending zijn voor de koper. Na ontvangst krijg u uiterlijk 14 dagen na ontvangst uw geld terug.

U heeft bij ons 30 dagen bedenktijd. Mocht u niet tevreden zijn over uw poster kunt u deze terugzenden. De kosten hiervan zijn voor de koper.

Mocht u de zich bedenken, neem dan eerst contact op via info@nordicprint.nl

U kunt bij ons betalen met creditcard (Mastercard / Visa), Paypal, Bancontact en iDeal. Mocht u vragen hebben over een betaling, neem dan contact op via info@nordicprint.nl

Wij vinden het belangrijk dat jij blij bent met je poster. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over de kwaliteit van onze posters of de levering horen wij dat graag. Voel je vrij om een berichtje te sturen naar info@nordicprint.nl dan gaan we kijken naar een passende oplossing.

De algemene voorwaarden zijn te vinden op deze pagina